GeoGuessr-turnering i Trondheim

Denne høstferien har vi i Nidaros E-sport gleden av å annonsere et spennende samarbeid med GeoNorge, hvor vi skal arrangere en turnering i GeoGuessr under Nidaros Games. Vi inviterer både nybegynnere og mer erfarne spillere til å delta i det som kommer til å bli en morsom og utfordrende konkurranse, hvor nøyaktighet, geografikunnskap og kanskje litt flaks vil være det som avgjør det hele.

Hva er GeoGuessr?

For de som ikke er kjent med spillet, er GeoGuessr et nettbasert spill hvor spillerne blir plassert på tilfeldige steder rundt om i verden via Google Street View, og må bruke ledetråder fra omgivelsene til å gjette hvor de befinner seg. Det kan være alt fra en liten landsby i Norge til et travelt marked i Asia. Målet er å gjette så nøyaktig som mulig på kartet hvor man er, og poeng gis basert på hvor nært man har gjettet det faktiske stedet.

Turnering for absolutt alle

- Vi håper på å skape en turnering som både underholder og utfordrer deltakerne. Med en premiepott og livesendinger underveis, vil vi sørge for at både spillere og tilskuere får en fantastisk opplevelse. Enten du er en veteran i GeoGuessr eller helt ny, er du hjertelig velkommen til å delta. Turneringen vil bli tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer, og vi lover spenning helt til siste runde, forklarer Alexander Gjeset, E-sportansvarlig i Nidaros.

Hold av datoene for Nidaros Games denne høstferien, og bli med på moroa! Vi gleder oss til å se hvem som kommer nærmest verdens hjørner – bokstavelig talt!

For mer informasjon om turneringen og påmelding, følg med i våre sosiale medier!

Next
Next

Salad is ready