Store turneringer på vei til Trondheim

Nidaros Games 2024

Nidaros E-sport er stolte av å kunne invitere til Nidaros Games 2024.

Arrangementet vil finne sted i Leangenhallen i Trondheim fra 9. til 12. oktober og inviterer gamere og gamingentusiaster til et spennende fler-dagers arrangement fylt med turneringer og konkurranser.

Her vil gamingentusiaster fra hele landet delta i turneringer og konkurranser i flere populære spill inkludert GeoGuessr, Mario Kart, Super Smash og Counter-Strike 2 (CS2).

Fra TrøndeLAN i 2022. Foto: Ida Sakseid

-Vi håper at Nidaros Games vil løfte frem "mindre" spill som GeoGuessr, Mario Kart og Super Smash. Med det engasjementet vi har sett så langt, tror vi at dette arrangementet kan være med på å sette nye standarder for hvordan e-sport både arrangeres og tilgjengeliggjøres. De fleste har vært borti Mario Kart en eller annen gang i løpet av livet - å dersom du er interessert i geografi eller glad i å reise så er GeoGuessr midt i blinken, sier Alexander Gjeset, e-sportansvarlig for Nidaros E-sport.

Nidaros Games er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå, og tilbyr en flott mulighet til å møte andre gamingentusiaster, teste ferdighetene sine i konkurranser og oppleve stemninga som følger med et stort gamingarrangement avslutter Gjeset.

Les mer om arrangementet her

Bli med i Nidaros sin Discord-server her

Previous
Previous

Salad is ready

Next
Next

Greeb Crib 2024